2007-09-04

Україна. Про затвердження Ліцензійних умов з видобування корисних копалин

Відповідно до статті 8 Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності"( 1775-14 ) та на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 14.11.2000 N 1698 ( 1698-2000-п ) "Про затвердження переліку органів ліцензування" Н А К А З У Є М О:

1. Затвердити Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з видобування корисних копалин із родовищ, що мають загальнодержавне значення та включені до Державного фонду родовищ корисних копалин (далі - Ліцензійні умови), що додаються.

2. Управлінню ліцензування Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва (Іванченко О.Б.), Державній геологічній службі (Проскуряков О.А.) у встановленому порядку забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Державній геологічній службі (Проскуряков О.А.) забезпечити публікацію цього наказу в засобах масової інформації.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на в.о. Голови Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва Ващенка К.О. і першого заступника Міністра охорони навколишнього природного середовища України Глазунова С.М.

В.о. Голови Державного комітету
України з питань регуляторної
політики та підприємництва                                                                     К.Ващенко

Міністр охорони
навколишнього природного
середовища України                                                                                   В.Джарти

Повний текст див. тут:

Нормативні акти України