2006-11-03

Конкурс в "Надрах України" на залучення інвестицій. Хронологія подій

Наприкінці літа 2006 року керівництво НАК “Надра України” заявило про намір провести відкритий конкурс на залучення інвестицій у геологічне вивчення та дослідно-промисловий видобуток надр на перспективних нафтогазоносних ділянках, спеціальні дозволи на користування якими належать дочірнім підприємствам Компанії.

17 серпня 2006 року в газеті “Урядовий кур’єр” (№153) з’явилося відповідне оголошення, згідно з яким інвесторам запропонували вкласти кошти в геологорозвідку двох нафтових та чотирьох нафтогазових площ: Семигинівської і Страшевицької (за ліцензією (спецдозволом) ДП “Західукргеологія”) та Берестівської, Боханівської (за ліцензією ДП “Чернігівнафтогазгеологія”), Міжрічинської (за ліцензією ДП “Західукргеологія”) і Первомайської (за ліцензією ДП “Кримгеологія”).

Згідно з поданим оголошенням, конкурс мав відбутися 6 вересня 2006 року. Та згодом Компанія пролонгувала строк подачі заявок на участь у конкурсі й перенесла дату його проведення на 18 вересня поточного року. Доцільність такого кроку в Компанії пояснили бажанням залучити якомога більшу кількість потенційних інвесторів, а також необхідністю дотримання 30-денного строку з моменту публікації оголошення про конкурс в урядовій газеті.

18 вересня 2006 року о 10 ранку в присутності членів конкурсної комісії НАК, представників ЗМІ та компаній-учасників конкурсу під головуванням заступника голови правління НАК “Надра України” Сергія Трегубенка відбулося офіційне відкриття конкурсу та розкриття конвертів із інвестиційними пропозиціями...

Полностью материал опубликован в журнале ”Продуктивный горизонт”.