2007-09-21

Україна. У серпні ДК "Укргазвидобування" ввела в експлуатацію 6 нових свердловин

У серпні 2007 року ДК «Укргазвидобування» ввела в експлуатацію 6 нових газових свердловин. З них 4 свердловини введені ГПУ «Полтавагазвидобування» (3 - на Більському та 1 - на Чутівському родовищі), ще дві свердловини введені ГПУ «Львівгазвидобування»» на Стриганецькому та Свидницькому родовищах, повідомляє прес-служба ДК "Укргазвидобування".

Всього за 8 місяців поточного року введено в експлуатацію 45 свердловин, з них 39 газових і 6 нафтових. ГПУ «Шебелинкагазвидобування» введено 15 газових свердловин, ГПУ «Полтавагазвидобування» - 15 свердловин (11 газових і 4 нафтових), ГПУ «Львівгазвидобування» - 11 газових свердловин і ГПУ «Харківгазвидобування» - 4 свердловини (2 газові і 2 нафтові).

У січні-серпні 2007 року з нововведених свердловин підприємствами Компанії видобуто 225,4 млн. куб. м. природного газу. Крім того, за вісім місяців поточного року з нововведених свердловин видобуто 12,6 тис. т нафти і газового конденсату.

З початку року Компанією було відкрито два родовища: Веселогорівське газоконденсатне родовище у Луганській області та Новомечебилівське газоконденсатне родовище у Харківській області. Також, з початку року ДК «Укргазвидобування» ввела в експлуатацію Лугівське, Комарівське та Стриганецьке газові родовища у Львівській області.

Продуктивный горизонт