2012-05-25

Уряд надасть необхідну підтримку компанії "Shevron", - Валерій Хорошковський

Уряд надасть необхідну підтримку компанії «Shevron». Про це заявив Перший віце-прем’єр-міністр України Валерій Хорошковський під час зустрічі із делегацією компанії «Shevron», яка відбулась 24 травня 2012 року у Києві.

Перший віце-прем’єр-міністр України позитивно оцінив плани «Shevron» щодо швидкого розвитку території Олеська площа, відведеної компанії на умовах угоди про розділ продукції.

Він наголосив, що Уряд надаватиме інвесторам необхідну підтримку, в тому числі, у питаннях гармонізації національного законодавства. «Уряд зацікавлений у створенні сприятливого інвестиційного клімату. Це – крок до ефективного розвитку енергетичної галузі України, збільшення обсягів видобутку газу,гарантування енергонезалежності нашої держави», - заявив Валерій Хорошковський.

Він висловив сподівання на успішність розвитку проекту з видобутку газу сланцевих порід. «Досвід компанії «Shevron» буде першим. Сподіваюсь, він стане успішним і покладе початок ефективної роботи великого іноземного інвестора в енергетичній сфері», - заявив Перший віце-прем’єр-міністр України.

Урядовий портал