2012-05-25

Відбулась зустріч з представниками WesternGeco

17 травня 2012 року делегація у складі фахівців Державної служби геології та надр України і Національної акціонерної компанії «Надра України» зустрілася з представниками компанії «WesternGeco» в Лондоні.

Представники «WesternGeco» розповіли про діяльність та структуру управління компанії, а також про новітні технології. Під час презентації були підкреслені технологічні досягнення компанії, які мають значимість в рамках геології Україні.

Представники Державної служби геології та надр України, в свою чергу, розповіли про свої плани щодо розробки корисних копалин України на шельфі Чорного моря, а також в деталях обговорили ділові питання, пов'язані з чинним договором з «WesternGeco».

Довідка: Компанія WesternGeco входить до складу групи компаній Schlumberger. Компанія була утворена в результаті злиття в 2000 році двох найбільших в світі компаній-підрядників: Western Geophysical і Geko-Prakla. WesternGeco є провідною міжнародною компанією в області виміру та обробки сейсмічних даних, 3D моделювання, електромагнітних досліджень і сейсмомоніторингу.

Державна служба геології та надр України