2009-06-05

Україна. Привітання Міністра зі Всесвітнім днем охорони навколишнього середовища

Шановні колеги!

Щиро вітаю всіх із Всесвітнім днем охорони навколишнього середовища!

Ідея цього свята покликана привернути увагу світової громадськості до проблем довкілля й підкреслює гостру необхідність у зміні відношення людини до природних ресурсів. Це один із способів привернути увагу світової громадськості до проблем навколишнього середовища, підвищити обізнаність людей і стимулювати конкретні дії з поліпшення якості довкілля.

Ми маємо усвідомити, що велика і відповідальна справа охорони навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів – це наша спільна турбота і наше спільне майбутнє.

У цьому сенсі шляхетна праця всіх природоохоронців, які вдень і вночі стоять на варті збереження та відновлення довкілля стає ще відповідальнішою.

Висловлюю вдячність усім працівникам природоохоронної галузі за наполегливість і послідовність у розв’язанні екологічних проблем України.

Переконаний, ваш високий професіоналізм та сумлінна праця, моральна відповідальність перед суспільством і співвітчизниками сприятимуть раціональному природокористуванню та сталому  розвитку України.

Зичу міцного здоров’я, щастя, миру, злагоди і добробуту!


Міністр охорони навколишнього
природного середовища України

Г. Філіпчук

Міністерство охорони навколишнього природного середовища України