2007-10-30

Проведення IV Всеукраїнської спартакіади в 2008 році планується на базі ДОТ «Дельфін»

Очевидно, що чергова IV Всеукраїнська спартакіада, запланована на наступний рік, відбудеться на базі дитячого оздоровчого табору «Дельфін» (с-ще Піщане, Бахчисарайський р-н, АР Крим). Позаяк, на нещодавньому засіданні Президії Центрального Комітету профспілки працівників геології, геодезії та картографії України, яке відбулося 25 вересня, з-поміж іншого, було прийнято:

• доручити постійній комісії ЦК профспілки з організаційної, культурно-масової та спортивної роботи (Шарун Д.В.) до 01.12.07 р. підготувати та надати пропозиції щодо фінансової участі підприємств і профспілкових організацій зі створення належної спортивної бази в ДОТ «Дельфін» для проведення чергової, IV Всеукраїнської спартакіади в 2008 році.

Нагадаємо, що Всеукраїнська спартакіада працівників геології, геодезії та картографії України з 2002 року проводиться раз на два роки, переважно в Криму.

У змаганнях, як правило, беруть участь до 400 працівників галузі у складі 14-15 команд, котрі відстоюють інтереси державних геологічних та геодезичних підприємств. За традицією змагання проходять у таких видах спорту, як волейбол, міні-футбол, багатоборство, настільний теніс, шахи, спортивне орієнтування, легкоатлетична естафета та перетягування каната. Щоправда, останній вид змагань через його надмірну травматичність планують замінити на змагання з туристичної техніки.

Продуктивний горизонт