2016-12-19

Завтра, 20 грудня - аукціон з продажу спецдозволів на користування надрами за новими правилами

Держгеонадра запрошують журналістів взяти участь у висвітленні проведення 2-го аукціону з продажу спеціальних дозволів на користування надрами в 2016 році, але першого згідно з новими правилами.

Аукціон відбудеться, завтра, 20 грудня  2016 року о 11:00 в актовому залі Державної служби геології та надр України за адресою: м. Київ, вул. Ежена Потьє, 16, 4 поверх.   

Заявки на акредитацію подаються на поштову адресу Держгеонадр України (03680, м. Київ, вул. Ежена Потьє, 16,) або факсимільним зв’язком за номером (044) 456-23-57 та на поштову скриньку [email protected] на офіційному бланку ЗМІ за підписом керівника редакції.

У   заявці на акредитацію вказуються:

- повна назва ЗМІ, поштова та електронна адреси редакції, номери телефонів і факсів редакції,
- прізвище, ім’я, по батькові працівників засобу масової інформації, делегованих для участі у заході, та їхня належність до творчих або технічних працівників (журналіст, оператор, фотокореспондент).

До участі у заході може бути допущено не більше трьох представників від одного ЗМІ, оскільки місце проведення заходу не дозволяє розмістити велику кількість осіб.

Акредитовані особи, які будуть присутні 20.12.2016 на 2-му аукціоні з продажу спеціальних дозволів на користування надрами, повинні:

- прибути на захід заздалегідь не пізніше ніж за 15 хвилин до початку аукціону (у разі запізнення Держгеонадра України залишають за собою право відмовити в доступі до зали),
- дотримуватися загальних правил поведінки, норм професійної етики та моральних засад суспільства,
- не порушувати права інших осіб,
- не заважати проведенню заходу.

Акредитація ЗМІ для висвітлення І аукціону 2016 року з продажу спеціальних дозволів на користування надрами є обов’язковою.