2016-12-19

У ПАТ «Укргазвидобування» провели семінар з питань електронних закупівель для китайських компаній

ПАТ «Укргазвидобування» провело семінар-практикум з питань електронних закупівель для компаній, об’єднаних в Китайську торгову асоціацію.
У заході взяли участь представники ТОВ «ХУАВЕЙ УКРАЇНА», ТОВ «Представництво Сіногідро Корпорейшен Лімітед», KERUI GROUP, Honghua. Від УГВ були присутні: радник Голови Правління з питань закупівель Андрій Хоменко, начальник відділу організації закупівель Інна Завадська та Голова Правління компанії Олег Прохоренко.

Присутнім розповіли про наявні електронні майданчики для торгів, ознайомили із принципами роботи електронної системи «ProZorro», пояснили, як ефективно організовувати закупівлі та працювати з тендерною документацією.

«Нам важливо і цікаво працювати з провідними китайськими компаніями. Позитивний досвід роботи з китайськими підрядниками і поставниками вже маємо, тому зацікавленні у розширенні кола співпраці. Запланована серйозна програма розширення наших потужностей, тому розглядаємо потенційну участь китайських компаній як можливість залучення хорошого обладнання за розумні і помірні кошти», – зазначив Голова Правління ПАТ «Укргазвидобування» Олег Прохоренко.

У свою чергу, виконавчий директор Китайської торгової асоціації Руслан Осипенко подякував за організацію семінару.

«Ми отримали багато нової корисної інформації для компаній асоціації. Склад делегації говорить про підвищений інтерес до цього заходу. У нас хороші перспективи співпраці, оскільки Китай демонструє високотехнологічну продукцію. Учасники КТА – це перевірені китайські компанії, яких можна назвати надійними партнерами», – зазначив він.

В кінці заходу сторони підписали меморандум про наміри щодо подальшої співпраці.