2008-12-01

Україна. Оприлюднено проект постанови Кабміну «Про внесення змін до Положення про порядок списання запасів корисних копалин з обліку гірничодобувного підприємства»

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Положення про порядок списання запасів корисних копалин з обліку гірничодобувного підприємства». 

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Положення про порядок списання запасів корисних копалин з обліку гірничодобувного підприємства» розроблено з метою створення правової підстави для забезпечення можливості державного регулювання списання запасів експлуатаційних запасів дренажних вод гірничих виробок з обліку гірничодобувних підприємств окремим Положенням з урахуванням специфічних особливостей цієї корисної копалини.  

Назва органу виконавчої влади, що розробляв регуляторний акт.

Міністерство охорони навколишнього природного середовища.

Назва структурного підрозділу, що розробляв регуляторний акт, адреса та телефони.
Державна комісія України по запасах корисних копалин, 01133, Київ, вул. Кутузова, 187, тел. 2856983, 2849357.
Зазначений проект постанови та аналіз регуляторного впливу оприлюднений на офіційному веб-сайті Мінприроди: www.menr.gov.ua.

Зауваження та пропозиції від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 28.12.2008 року в письмовому та електронному вигляді.

Зауваження та пропозиції надаються на офіційний веб-сайт або адресу Мінприроди (www.menr.gov.ua, м. Київ, вул. Урицького, 35) та Держкомпідприємництва ([email protected], м. Київ, вул.. Арсенальна, 9/11).

Міністерство охорони навколишнього природного середовища України