2021-05-18

Оголошено перелік переможців в освітньому конкурсі грантів «Енергія розвитку»

Переможцями конкурсу грантів «Енергія розвитку» від Нафтогазу стали 50 проєктів з 11 областей України, на території яких компанія здійснює свою діяльність з видобутку газу. Кожна з них отримає по 100 тис. грн на реалізацію проєктів розвитку для покращення життя в громаді. Конкурс проєктів тривав з кінця січня, а реалізувати й презентувати проєкти громади мають до кінця жовтня поточного року.

Метою конкурсу було дати громадам знання та навички, які допоможуть їм розробляти та впроваджувати соціальні проєкти не тільки в межах конкурсу, але й в щоденній роботі. Представники громад отримали знання у сфері сталого розвитку, проєктного управління, фандрайзингу, фінансового менеджменту, фінансового планування та ін. Проєкти - переможці направлені на забезпечення якості освіти, здорового способу  життя та розвитку інфраструктури громади.

Громади пропонують створити освітні простори, покращити надання медичної допомоги в своїй громаді, створити умови для заняття спортом, вирішити проблеми безпритульних тварин та екології, які має громада.