2021-05-18

Держгеонадра запрошують молодих фахівців проходити практику

Держгеонадра проводять роботу із ВНЗ України для посилення кадрового потенціалу, популяризації геологічних спеціальностей, залучення молодих фахівців у галузь, а також для налагодження співпраці та встановлення міцних зв’язків між закладами підготовки кадрів та виробництвом. Про це повыдомляэться на сайты служби. 

У 2020-21 роках Служба уклала Угоду про науково-технічне співробітництво з Навчально-науковим інститутом «Інститут геології» Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Договір про співробітництво з Національним університетом «Полтавська політехніка» імені Юрія Кондратюка. Також відбулася робоча зустріч голови Державної служби геології та надр Романа Опімаха з ректором Івано-Франківського національного технічного університету нафти й газу, під час якої сторони обговорили можливість використання наукового потенціалу університету для реалізації завдань, над якими працює Служба.

На виконання договору про співробітництво Державної служби геології та надр України та Національного університету «Полтавська політехніка» імені Юрія Кондратюка Роман Опімах у найближчий четвер, 20 травня 2021 року, проведе онлайн-лекцію для викладачів та студентів ВНЗ.