2021-12-07

Держекоінспекція пішла в апеляцію з приводу рішення ОАС м. Києва

ДЕІ Столичного округу звернулась до Окружного адміністративного суду м. Києва  в якому просила застосувати заходи реагування до ТОВ «Укрекологістика», а саме повністю зупинити виробництво (виготовлення), реалізацію продукції, виконання робіт, надання послуг до отримання висновку з оцінки впливу на довкілля.

Рішенням Окружного адміністративного суду м. Києва від у задоволенні позову було відмовлено.

Не погоджуючись з вказаним рішенням, Державна екологічна інспекція звернулась із апеляційною скаргою до Шостого апеляційного адміністративного суду, в якій просила скасувати оскаржуване рішення, як таке, що прийняте із порушенням норм матеріального і процесуального права, та прийняти нове рішення, яким позов задовольнити.

Заслухавши суддю-доповідача, пояснення сторін, перевіривши матеріали справи та доводи апеляційної скарги, колегія суддів вирішила, що апеляційна скарга не підлягає задоволенню, оскільки позивачем не було доведено порушення закону про ОВД з боку ТОВ «Укрекологістика».

Таким чином, апеляційну скаргу ДЕІ суд постановив залишити без задоволення, а рішення Окружного адміністративного суду м. Києва від - без змін.