2021-09-17

Завершено капітальний ремонт свердловини №711 на Пролетарському родовищі

«Перша українська газонафтова компанія» успішно провела капітальний ремонт та відновила роботу свердловини №711 на Пролетарському родовищі у Дніпропетровській області. Про це повідомляє пресслужба компанії на власному сайті.

Капітальний ремонт свердловини №711 був виконаний у стислий термін: його розпочали наприкінці липня, а в серпні – вже відновили експлуатацію свердловини та вийшли на плановий рівень видобутку газу.

«Для забезпечення максимальної ефективності ремонтних робіт ми використали сучасні ефективні технології та якісні матеріали, а також застосували унікальні технічні рішення», - зазначив Олександр Кашуба, Директор ТОВ «Перша українська газонафтова компанія».

Також компанія завершує процес буріння свердловини №716 на Пролетарському родовищі. Проєктна глибина свердловини 3000 м. Очікувані обсяги видобутку природного газу становлять від 20 до 70 тис кубометрів на добу.

За даними реєстру ОВД буріння зазначеної розвідувальної свердловини передбачається за допомогою бурового верстату з дизельним приводом K-200 вантажопідйомністю – 200 т або SK-1000 вантажопідйомністю – 250 т. Спосіб буріння – роторний, за допомогою гідравлічного вибійного двигуна, комбінований. Зазначеними буровими установками оперує «Полтавська бурова компанія».