2020-12-08

«Укрнаукагеоцентр» та УГВ розширюють науково-технічну співпрацю

Дочірнє підприємство ПрАТ «НАК «Надра України» «Укрнаукагеоцентр» та АТ «УкрГазВидобування» підписали Договір про науково-технічне співробітництво у сфері науково-виробничих досліджень, зокрема вивчення геологічної будови площ і родовищ, створення геологічних і гідродинамічних моделей.

«Виходячи з першочергових державних програм України з нарощення мінерально-сировинної бази та збільшення видобутку вуглеводнів, науковим, сервісним та комерційним підприємствам необхідна консолідація зусиль, – прокоментував голова правління ПрАТ «НАК «Надра України» Тарас Кузьмич. — Цей крок дозволить використовувати потенціал двох компаній для нарощення ефективності роботи кожної, та для зміцнення енергетичної незалежності держави».

Генеральний директор ДП «Укрнаукагеоцентр» Левченко Сергій повідомляє про шляхи реалізації договору: «Враховуючи багаторічний досвід та оновлену лабораторну базу, відповідно до Договору, ми співпрацюємо у сфері проведення спільних досліджень, особливо науковоємних, та у сфері надання інформаційно-консультаційних послуг».