2021-11-15

УкрГазВидобування замовить компресори для реконструкції Машівської ДКС

АТ «УкрГазВидобування» (УГВ) оголосило тендер на закупівлю трьох комплектів турбокомпресорного агрегату (ТКА) на базі відцентрового компресора з приводом від газотурбінного двигуна. Початкова вартість лота складає 828,6 млн грн (з ПДВ). Про це повідомляє EXPRO із посиланням на повідомлення в системі Prozorro від минулого тижня. 

Дана закупівля здійснюється без поділу на окремі частини предмета закупівлі (лоти). Кінцевий строк подання пропозицій на участь у тендері – 11 грудня 2021 року, початок аукціону призначений на 17 січня 2021 року, строк поставки обладнання передбачедий протягом 365 календарних днів але не пізніше 1 квітня 2023 року.

За даними тендеру, предметом закупівлі окрім трьох комплектів ТКА, які призначені для реконструкції системи збору та підготовки вуглеводневої продукції Машівського, Розумівського, Східно-Полтавського та Копилівського родовищ підключених до Машівської ДКС, є ще запчастини на два роки експлуатації ГПА, послуги з навчання обслуговуючого персоналу, шефмонтажні та пусконалагоджувальні роботи.

Пропускна здатність ТКА (при температурі 20˚С) - 750 – 1250 тис куб м/добу газу.

Попередній тендер на закупівлю аналогічного компресорного обладнання для реконструкції Машівської ДКС не відбувся через брак тендерних пропозицій, єдиним учасником торгів було АТ «Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання – Інжиніринг».