2021-11-15

АНОНС: SPE Eastern Europe Subsurface Conference

Society of Petroleum Engineers (SPE) запрошує на міжнародну конференцію з геології та розробки – SPE Eastern Europe Subsurface Conference, яка відбудеться 23-24 листопада 2021 року. Захід проходитиме за ініціативи Нафтогазу України та із залученням експертів і фахівців з нафтогазової галузі Європи.

Відкриватимуть захід лідери нафтогазової галузі, далі у двох панельних дискусіях про розкриття інвестиційного потенціалу Східної Європи і Чорного моря та залучення технологій та експертизи виступатимуть керівники найбільших компаній галузі. Крім того, у межах заходу відбудуться дві технічні панелі з більш ніж 30-ма доповідями.

У своїх доповідях експерти фокусуватимуться на дослідженнях будови родовищ, басейновому моделюванні, сейсморозвідці, управлінні розробкою родовищ, підвищенні ефективності вилучення залишкових запасів, у тому числі за рахунок цифровізації, та управлінні життєвим циклом родовищ. Обговорення цих тем дасть змогу обмінятися досвідом, поглибити експертизу, знайти інноваційні рішення для стабілізації та збільшення видобутку вуглеводнів.

Основною метою заходу є залучення фахівців з розвідки та видобування, які безпосередньо працюють з сучасними технічними викликами у європейському нафтогазовому секторі, та разом з учасниками обговорюватимуть розвиток видобувного потенціалу регіону для пошуку інноваційних шляхів їх вирішення.

Разом з Нафтогазом, лідерами європейської нафтогазової галузі з розвідки та розробки, за спонсорської підтримки Expert Petroleum, Укрнафтобуріння, Solar Turbines, Schlumberger, Weatherford, Halliburton, Geo Alliance та OMV Petrom, SPE розглядає усі доступні можливості для поглиблення професійного спілкування.

Детальніше за посиланням