2009-07-06

Україна. У І півріччі 2009 року ДК «Укргазвидобування» збільшила видобуток природного газу на 288 млн куб. м

У І півріччі 2009 року ДК «Укргазвидобування» збільшила обсяги видобутку природного газу на 288 млн. куб. м у порівнянні із відповідним періодом минулого року. Загальний обсяг видобутку природного газу на підприємствах Компанії склав 7,732 млрд. куб. м, що майже на 340 млн. куб. м більше запланованого, як повідомляє прес-служба ДК «Укргазвидобування».

За рахунок введення нових свердловин Мигринського (Луганська обл.), Скворцовського (Харківська обл.), Яблунівського (Полтавська обл.) родовищ на 19,5 тис. т у порівнянні із відповідними показниками минулого року збільшився видобуток нафти (до 78 тис. т).

Згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 17.06.09 р. «Про додаткові заходи щодо забезпечення сільгосптоваровиробників нафтопродуктами для проведення збиральних робіт у 2009 році» з метою стабілізації цін на ринку пально-мастильних матеріалів ДК «Укргазвидобування» визначено підприємством, яке забезпечує протягом червня-серпня 2009 року постачання дизельного палива і бензину для сільського господарства за пільговими цінами. ДК «Укргазвидобування» в повному обсязі виконала попереднє розпорядження Кабінету Міністрів України - своєчасно відвантажила всі сплачені уповноваженими операторами обсяги нафтопродуктів для виконання весняно-польових робіт.

Продуктивний горизонт