2008-12-04

Україна. «Про затвердження Порядку контролю за додержанням Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виконання топографо-геодезичних...»

Відповідно до Законів України «Про ліцензування певних видів господарської діяльності», «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» та «Про топографо-геодезичну і картографічну діяльність», постанови Кабінету Міністрів України від 14.11.2000 № 1698  «Про затвердження переліку органів ліцензування», Міністерством охорони навколишнього природного середовища України розроблено Проект спільного наказу Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва та Міністерства охорони навколишнього природного середовища України «Про затвердження Порядку контролю за додержанням Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виконання топографо-геодезичних, картографічних робіт». 

Метою прийняття цього наказу є унормування порядку здійснення контролю за додержанням ліцензіатами Ліцензійних умов та виконання вимог статті 8 Закону України «Про ліцензування певних видів господарської діяльності».

Назва підрозділу, що розробляв регуляторний акт, адреса та телефон:
Державна служба геодезії, картографії та кадастру, 02660, м. Київ-94, вул. Попудренка, 54, МСП-660, тел. (044) 292-60-08, факс 573-42-13, Е-mail: [email protected].

Проект наказу та аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному веб-сайті Мінприроди: www.menr.gov.ua в підрозділі «Законодавство» розділу «Діяльність Міністерства».

Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту наказу приймаються від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань впродовж 1 місяця з дати оприлюднення проекту на адресу:

Державна служба геодезії, картографії та кадастру 02660, м. Київ-94, вул. Попудренка, 54, МСП-660 або на адресу електронної пошти: [email protected].

Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11 або на адресу електронної пошти: [email protected].

Міністерство охорони навколишнього природного середовища України