2021-03-31

У Києві планується розвиток інфраструктури для електрокарів

Київська міська державна адміністрація (КМДА) уклала Меморандум про взаємодію та співпрацю щодо створення та розвитку інфраструктури для електричних автомобілів  з Групою Нафтогаз. Про це повідомляється на сайті Нафтогазу

Як азначається у повідомленні, сторони домовились об’єднати зусилля у впровадженні енергоефективних та екологічно безпечних технологій, популяризації використання електрокарів та створення відповідної інфраструктури для їх підзарядки у місті Києві. 

У планах відкриття щонайменше 50 електричних зарядних станцій у Києві, забезпечивши можливість зарядки електрокарів у всіх районах міста.

Одна з вже робочих станцій розміщується Бессарабській площі. Середній час зарядки одного автомобіля становить приблизно 2,5 години. Розрахуватися водії можуть банківською карткою за допомогою спеціального додатку на мобільному телефоні.

Електрозарядка на Бессарабській площі стала четвертим проєктом компанії та черговим кроком до реалізації плану з масштабного виходу на ринок електрозарядних пристроїв.