2021-06-16

Розпочалися геолого-розвідувальні роботи на Угнівській ділянці в рамках УРП

4 червня компанія «Велл Ко» розпочала геолого-розвідувальні роботи на Угнівській ділянці, яка була надана на умовах підписання угоди про розподіл продукції (УРП). Про це повідомляє ExPro.

«Західнадрасервіс» (до якої відноситься «Велл Ко») першою серед п'яти компаній, що підписали 8 Угод про розподіл продукції, розпочала геологорозвідувальні роботи в межах своєї ділянки. 

За повідомленням, в межах зазначеної площі проводять 3D сейсміку на Саджавській ділянці, що на Івано-Франківщині, проєктною площею робіт - 39 кв км. Очікується, що роботи завершаться у липні цього року. 

Як повідомляється в звіті з ОВД компанії «Велл Ко», щодо зазначеного УРП-проєкту, Угнівська ділянка включає шість окремих перспективних площ: Угнівська 1, Угнівська 2 (Липниківська), Угнівська 3 (Тисовецька), Угнівська 4 (Дібровська), Угнівська 5 (Тершаківська), Угнівська 6 (Саджавська), які вирізняються за геологічною будовою, геолого-геофізичною вивченістю, перспективами нафтогазоносності надр. Це вимагає окремого підходу до побудови процесу з геологічного вивчення і промислової розробки надр у межах кожної з шести площ.

Безпосередньо виконання сейсморозвідувальних досліджень на ділянці проводить компанія з орбіти групи Західнадрасервіс – ТОВ «Георозвідка» яка володіє необхіним сучасним обладнанням та штатом високофахових спеціалістів для проведення зазначених геофізичних робіт. Дані, отримані в результаті цих робіт, обробляються фахівцями за допомогою новітніх технологій та сучасних комп'ютерних програм, та в подальшому використовуються для підготовки перспективних об’єктів до буріння.