2021-09-02

Металургійні випробування буде проведено на золотому проєкті Segele в Ефіопії

Компанія Akobo Minerals уклала контракт на проведення металургійних випробувань на її золотому проєкті Segele в Ефіопії із зімбабвійською компанією з переробки корисних копалини Peacocke and Simpson. Про це повідомляє Rough & Polished.

У повідомленні Akobo Minerals говориться, що металургійні випробування складають ключову частину підготовки до видобутку і включають серію лабораторних випробувань, щоб визначити, яка серія устаткування найефективніше витягає золото з мінералів.

Основна проба вагою понад 200 кг, що містить велику кількість видимого золота з трьох нових пробурених свердловин, була відправлена до спеціалізованої лабораторії металургійних випробувань золота компанії Peacocke and Simpson. Результати випробувань очікуються впродовж декількох тижнів, після чого буде розроблений детальний проєкт заводу з переробки руди. 

"Ці металургійні випробування є важливою частиною попередніх техніко-економічних обгрунтувань, і, отже, ми ведемо наші гірські дослідження з випередженням графіку, - заявив виконавчий директор компанії Йорген Ев'єн. - Ми дуже позитивно оцінюємо результати попереднього дослідження, і попереднє техніко-економічне обгрунтування, ймовірно, дасть нам дуже міцну основу для прогнозування грошових потоків".