2021-09-10

Достроково завершилася перша фаза модернізації на проєкті в ПАР

Diamcor Mining достроково завершила першу фазу планової модернізації на приналежному їй проєкті Krone Endorа на руднику Venetia в Південній Африці.

У повідомленні Diamcor Mining йдеться, що первісна модернізація, яку планується завершити до кінця вересня 2021 року націлена на те, щоб надати компанії можливість збільшити обсяги переробки на проєкті на майже 100 %.

Модернізація включає в себе установку нового ступеню обробки матеріалів (очищення), поліпшення і розширення системи збагачення алмазів, монтаж нової електронної установки для вилучення алмазів рентгено-абсорбційним методом і інші удосконалення, спрямовані на зниження споживання води і енергії в розрахунку на тонну матеріалу, що переробляється.

Компанія заявила, що всі елементи першої фази оновлення тепер працюють і демонструють свою здатність досягти бажаного збільшення обсягу обробки.

Виконавчий директор Diamcor Mining Дін Тейлор сказав, що відтепер компанія зосередиться на демонстрації переваг цих зусиль і їхнього потенціалу для збільшення видобутку алмазної сировини і подальшого зростання доходів.