2012-04-23

Азаров представив Едуарда Ставицького на посаді Міністра екології та природних ресурсів

Прем'єр-міністр України Микола Азаров офіційно представив колективу Міністерства екології та природних ресурсів України новопризначеного Міністра Едуарда Ставицького.

Під час урочистого представлення Прем'єр-міністр України відзначив великий вклад у розвиток країни та екологічних проектів попереднього Міністра. Зокрема, керівник Уряду наголосив на успішній реалізації положень Кіотського Протоколу, які були реалізовані саме під керівництвом Міністра Миколи Злочевського. Також Микола Азаров подякував за співпрацю та привітав колишнього Міністра із призначенням на посаду заступника Секретаря Ради Національної Безпеки та оборони України та зазначив важливу роль розвитку екологічної галузі в країні.

"Мені дуже приємно було працювати в такому професійному та міцному колективі. Бажаю реалізації усіх проектів, що були задумані. Впевнений, вони всі будуть підтримані новим Міністром", - сказав у своїй промові Микола Злочевський.

У свою чергу новий Міністр Едуард Ставицький подякував за надану довіру: "Я впевнений, що з таким чудовим колективом ми з високо піднятою головою вирішимо всі завдання, що стануть перед нами в усіх напрямах, особливо, в питанні поповнення бюджету країни. Ми плануємо виконати всі пункти програми завдань, що поставив перед нами Президент України Віктор Федорович Янукович на 5 років. Впевнений, у нас все вийде".

Нагадуємо, Указом Президента України № 280/2012 від 20 квітня 2012 року Міністром екології та природних ресурсів України призначено Ставицького Едуарда Анатолійовича.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ