2024-08-14

АНОНС: тренінг “Звіт про платежі на користь держави та нові можливості Порталу ІПВГ України – 5.1”

21 серпня 2024 з 14:00 до 16:00 для представників підприємств, що здійснюють діяльність у видобувних галузях і транспортуванні нафти та газу, буде проведено Другий безкоштовний онлайн тренінг “Звіт про платежі на користь держави та нові можливості Порталу ІПВГ України – 5.1”.

Захід проводить ГО «НОВА Енергія»  за підтримки Уряду Німеччини у рамках проєкту “Ефективне державне управління завдяки GovTech та прозорості”, що реалізується Німецьким Товариством Міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ, у партнерстві з Директоратом ресурсоефективної трансформації Міністерства енергетики України та Багатосторонньою групою ІПВГ.

Метою тренінгу є допомога суб’єктам господарювання опанувати нові можливості та функціонал Електронної системи подання та аналізу звітності Ініціативи прозорості видобувних галузей (ІПВГ) в Україні. Під час заходу учасники матимуть змогу отримати цінну інформацію про подання форм звіту про платежі на користь держави та  дізнатися про нові можливості Порталу та зміни у звітуванні.

Для участі у навчанні необхідно не пізніше ніж за 12 годин до початку заходу пройти онлайн реєстрацію за посиланням https://forms.gle/ABFeUN97WwS1zscU6 або надіслати заповнену форму «Кандидатури для участі в онлайн тренінгу – Портал ІПВГ» на електронну адресу: [email protected].