2021-10-29

29 жовтня відбулося засідання постійної комісії з питань охорони довкілля

29 жовтня о 13.00 в зеленій залі міської ради відбулося засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. 

У порядку денному значилося 95 питань, якы пропонувалися до розгляду. Серед них: 

- Про розгляд звернення депутата міської ради Т. Бойцерука щодо відведення під сквер земельної ділянки орієнтовною площею 1,3 га прилеглої до вул. Пушкіна, обмеженої вулицями Грушевського та І.Франка. 

- Про розгляд звернення депутата міської ради Т.Бойцерука щодо відведення під сквер земельної ділянки орієнтовною площею 1,3 га прилеглої до вул. Пушкіна, обмеженої вулицями Кам’янецька та Грушевського. 

- Про розгляд звернення мешканців вулиці Лісова, яка розташована в м-ні Заріччя щодо відведення земельної ділянки, яка розташована між вулицями Лісова та Миколи Мазура, під зелену зону з цільовим призначення «18.00 Землі загального користування (землі будь-якої категорії, які використовуються як майдани, вулиці, проїзди, шляхи, громадські пасовища, сіножаті, набережні, пляжі, парки, зелені зони, сквери, бульвари, водні об'єкти загального користування, а також інші землі, якщо рішенням відповідного органу державної влади чи місцевого самоврядування їх віднесено до земель загального користування). 

Із повним переліком можна ознайомитися за посиланням