2021-07-09

За облаштування Хрестищенького ГКР змагатимуться дві компанії

ТОВ «Нафтогазхім сервіс» та ТОВ «Техпромсервіс ЛТД» змагатимуться на аукціоні тендеру УГВ (від квітня 2021 року) на встановлення п’ятого трубоконденсатного агрегату (ТКА) Titan-130 на Хрестищенському газоконденсатному родовищі (ГКР). Вартість робіт складає 408,2 млн грн (з ПДВ). Про це повідомляється на порталі Prozorro.

Тендер АТ "УкрГазВидобування" (УГВ) передбачає встановлення на території Хрестищенської ДКС компресорного агрегату (ТКА) №5 виробництва компанії «Solar Turbines» з газотурбінним приводом Titan 130 з характеристиками: Рвх – 0,4 Мпа (надл), Рвих – 5,5 МПа(надл), Q – 3.0 млн куб нм/добу. Роботи проводитимуться без зупинки технологічного процесу. Термін будівництва складає 270 днів з дати підписання договору, але не пізніше 18 квітня 2022 року.

Недопущені до аукціону з причини невідповідностей кваліфікаційних критеріїв, щодо документів з підтвердження досвіду виконання аналогічних робіт: «Монтажтрансгаз» та Консорціум «Хрестище Тітан Буд» про це відомо з протоколу розгляду тендерних пропозицій.

Очікується, що аукціон розпочнеться 8 липня 2021 року.