2016-11-18

Установчі збори з формування ГР при Мінприроди затвердили результати рейтингового інтернет-голосування

16 листопада 2016 року Установчі збори з формування Громадської  ради при Міністерстві екології та природних ресурсів України, завершили свою роботу та затвердили результати рейтингового інтернет-голосування.

У відповідності до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» та відповідно до протоколу лічильної  комісії Установчих зборів з формування Громадської ради  від 2 листопада 2016 року № 3 було обрано кількісний та персональний склад Громадської ради при Мінприроди у кількості 35 осіб, які набрали найбільшу кількість голосів згідно з списком рейтингу кандидатів за результатами електронного голосування.

Участь у засіданні взяли 35 із 43 учасників рейтингового-інтернет голосування.

В ході засідання кожен з учасників, мав можливість презентувати досягнення та напрацювання інституту громадянського суспільства, який він представляє та мотиви участі в роботі нової Громадської ради.

Нагадаємо, рейтингове Інтернет-голосування проводилось на офіційному веб­сайті Міністерства екології та природних ресурсів України з 16:00 27 жовтня до 16:00, 28 жовтня 2016 року.

Для проведення голосування Мінприроди було використане програмне забезпечення надане ГО “Електронна демократія”.

За даними сервісу Google Analytics у голосуванні прийняли участь відвідувачі зі всіх регіонів України, при цьому понад 60% відвідувачів сторінки інтернет­ голосування були з міста Київ. У голосуванні взяло 4214 осіб.

Склад Громадської ради при Міністерстві екології та природних ресурсів України, схвалений Установчими зборами з формування Громадської ради.