2021-12-09

У Канаді 2023 року пройде наступний нафтовий конгрес

2023 року в канадському місті Калгарі пройде 24-й Світовий нафтовий конгрес. У ньому візьме участь найбільше учасників за весь час проведення.

Один із найбільших представницьких заходів нафтогазової галузі відбудеться 17-21 вересня. Ключовими темами на порядку денного стануть «глобальний енергетичний перехід і шлях до досягнення нульових вуглецевих викидів».

Мер Калгарі Джіоті ​​Гондек пообіцяла, що 24-й нафтовий конгрес стане найбільшим заходом галузі, на якому збереться найбільша кількість лідерів енергетичних компаній, політиків та профільних експертів.

«Ми та наші партнери проробили велику роботу для того, щоб досягти виконання своїх зобов'язань щодо скорочення вуглецевих викидів в атмосферу до 2050 року. Ми запрошуємо не лише окремих осіб, а й компанії, щоб ті вивчили можливості для ведення бізнесу, які пропонує наше місто», - сказав Гондек. 

Світовий нафтовий конгрес, 23-й за рахунком, проходить у ці дні в американському Г'юстоні на тлі коливань у світовій енергетиці. Цього разу форум об'єднав на своєму майданчику понад 5 тисяч учасників. Делегати з 70 країн, включаючи міністрів енергетики та представників найбільших профільних компаній, до 9 грудня обговорюватимуть розвиток енергетичної галузі в умовах збереження та нових викликів.