2021-04-13

У центрі водневої промисловості Південної Кореї водневу АЗС

Як відзначає OilCapital, АЗС стала першою станцією в місті, побудованою та експлуатованою приватним бізнесом в рамках програми субсидій уряду Південної Кореї. 

Компанія Air Products & Chemicals, світовий лідер у галузі технологій виробництва промислових газів, організувала водневу АЗС на своєму підприємстві в Ульсані, Південна Корея. АЗС стала першою станцією в місті, побудованою та експлуатованою приватним бізнесом в рамках програми субсидій уряду Південної Кореї. Станцію побудовано за сучасною технологією заправки воднем Air Products. 

Ульсан - центр водневої промисловості Південної Кореї і один з трьох пілотних міст в національній дорожній карті водневої економіки. Він позначений як зона вільної торгівлі для розвитку водневої мобільності.

Південна Корея - одна з провідних країн з розвитку водневої економіки. Її дорожня карта водневої економіки включає в себе мету розгорнути щонайменше 1200 водневих заправних станцій до 2040 року.

«Технології водневих і паливних елементів є частиною вирішення енергетичних та екологічних проблем сьогодні і завтра», - наводить ЗМІ. слова Кім Ге-Юнга, президента Air Products Korea.