2015-06-17

ТОВ «Агролюкс» анульовано спецдозвіл на видобування гранітів

Про це йдеться у наказі Держгеонадр України № 150 від 9 червня 2015 року. Наказ підписано на виконання постанови  Волинського окружного адміністративного суду від 7 травня 2015 року в адміністративній справі № 803/760/15-а про застосування заходів реагування шляхом анулювання  спеціального дозволу на користування надрами (№ 5002 від 26.08.2009), наданого «Агролюксу» з метою видобування гранітів Сновидовицького родовища (Рокитнівський район Рівненської області).

Постанова набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого статтею 186 КАС України, якщо таку апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги постанова, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Постанова може бути оскаржена в апеляційному порядку повністю або частково шляхом подання апеляційної скарги до Львівського апеляційного адміністративного суду через Волинський окружний адміністративний суд. Апеляційна скарга на постанову суду подається протягом десяти днів з дня отримання копії постанови. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до Львівського апеляційного адміністративного суду.