2021-11-18

Tietto Minerals розробляє золотий проєкт у Кот-д’Івуарі

Компанія Tietto Minerals, що займається розробкою та розвідкою золота, отримала близько 140 млн. доларів США боргового фінансування для розробки свого золотого проєкту Абуджар (Abujar) у Кот-д’Івуарі, Західна Африка.

Керуючий директор компанії Кайген Ван сказав, що отримання коштів від фонду фінансування гірничого видобутку Taurus Mining Finance Fund забезпечить впевненість у проєкті для акціонерів.

«Наша досвідчена команда зі створення проєкту просувала ранні роботи і тепер впевнена, що позикове фінансування буде забезпечено, оскільки ми приступимо до основних робіт, необхідних для перетворення Абуджара на наступну золоту копальню в Західній Африці», - сказав він.

Фінансування надійде протягом шести тижнів після надання остаточного техніко-економічного обґрунтування для Абуджара, яке продемонструвало надійні фінансові результати для цього проєкту та означило передбачуваний обсяг виробництва золота за перший рік у розмірі 260 000 унцій; при цьому очікується, що в перші шість років видобуток становитиме 1,2 млн унцій.