2013-06-26

Робочий візит української делегації до США

24 – 27 червня 2013 року українська делегація, на чолі із народним депутатом України Сергієм Клюєвим, на запрошення компанії «Chevron Corporation» перебуває з робочим візитом у США. Метою цього візиту є комплексне вивчення досліджень видобутку сланцевого газу на території Америки.

До складу української делегації увійшли: заступник Міністра екології та природних ресурсів України – Керівник апарату  - Олександр Сушко, голова Громадської ради при Мінприроди України – Валентин Савицький, голова Всеукраїнської екологічної ліги – Тетяна Тимочко та інші офіційні особи та представники громадських організацій.

По програмі візиту передбачено відвідання майданчика об'єкту «Chevron», брифінг з керівниками центру раціональної розробки родовищ сланцевого газу, зустріч з представниками компанії «Range Resources», зустріч з Інститутом Торгової Палати США з питань енергії 21-го століття.

Довідка: «Chevron» є однією з лідируючих інтегрованих енергокомпаній у світі, що має підрозділи, які здійснюють діяльність по всьому світу. Успіх компанії обумовлений майстерністю і відданістю її співробітників, а також застосуванням самих інноваційних технологій у світі. «Chevron» займає практично всі ніші енергетичного сектора. Компанія займається здійсненням розвідки, видобутком і транспортуванням неочищеної нафти і природного газу; очищенням, збутом і розповсюдженням транспортується палива та інших енергопродуктів; виробництвом і продажем продуктів нафтохімії; виробництвом електроенергії та геотермальної енергії; розробкою енергоефективних технологій; а також розробкою енергоресурсів майбутнього, включаючи біопаливо. Штаб-квартира корпорації «Chevron» розташована в м. Сан-Рамон, Каліфорнія.

Міністерство екології та природних ресурсів України