2018-11-12

ПАТ "Укргавидобування" запрошує на регіональну зустріч

Уже третій рік поспіль Укргазвидобування збирає представників існуючих і потенційних підрядних компаній для ознайомлення із виробничими планами на поточний і подальші роки, технічними політиками на наступні декілька років, а також із важливою інформацією у сфері закупівлі.

З метою залучення національних виробників до участі у процедурах закупівель найбільшої газовидобувної компанії України продовжуємо серію регіональних зустрічей із потенційними постачальниками.

Захід відбудеться 15 листопада 2018 року у приміщенні Полтавського національного технічного університету ім. Ю. Кондратюка за адресою: м. Полтава, Першотравневий проспект, 24. Час проведення конференції 9:00 – 13:00.

Програма заходу складається з таких тематичних блоків:

1. Особливості закупівель АТ «Укргазвидобування» та принципи роботи з контрагентами.
2. Потреби АТ «Укргазвидобування» у послугах та обладнанні, що пов’язані з геологорозвідувальними роботами.
3. Потреби АТ «Укргазвидобування» у послугах підрядників у сфері видобутку, зокрема, бурових підрядників, внутрішньосвердловинному обладнанні, буровому та лабораторному обладнанні, обладнанні у сфері інтенсифікації видобутку, капітального ремонту свердловин, інших послугах сфери видобутку.
4. Потреби АТ «Укргазвидобування» в послугах та обладнанні, що пов’язані з наземною інфраструктурою: підготовка та транспортування вуглеводнів, експлуатація ДКС, капітальне будівництво, автотранспортна та спеціальна техніка тощо.
5. Потреби АТ «Укргазвидобування» в послугах та обладнанні, що пов’язані з переробкою нафтопродуктів і комерційною діяльністю.
Заявки на участь у заході приймають на електронну пошту: [email protected]. Довідки за тел.: (044) 461-29-06.