2024-07-19

НТП «Бурова техніка» може надати послуги похило-скерованого буріння для «Укрнафти»

ТОВ «Науково-технічне підприємство «Бурова техніка» перемогло в тендері ПАТ «Укрнафта» на надання послуг похило-скерованого буріння свердловини №144 Великобубнівського родовищі у Сумській області. Про це повідомляється в ExPro Daily Gas.

Всього у тендері брали участь дві компанії – ТОВ «Навіком Енерджі» та «Бурова техніка», яка запропонувала найнижчу ціну – 13,694 млн грн (без ПДВ) та очікує рішення «Укрнафти».

Очікується, що роботи з похило-скерованого буріння на свердловині розпочнуться в жовтні 2024р. Термін буріння та кріплення свердловини – 72 календарні дні. Проєктна глибина розвідувальної свердловини по вертикалі – 2 830 м.

«Укpнaфта» на початку жовтня 2023р уклала договір з ТОВ «Денімекс Юкрейн» про проведення похило-скерованого буріння на свердловині № 150 Великобубнівського родовища в Сумській області. Вартість запропонованих робіт становила 14,3 млн грн.

«Укрнафта» в листопаді 2023р уклала договір з ТОВ «Ентерпрайз ЛТД» на проведення 3D сейсморозвідувальних досліджень на Великобубнівському родовищі (Сумська область) на загальну суму 131,35 млн грн.

Нагадаємо, «Укрнафта» в березні 2024р уклала договори з ТОВ «Науково-технічне підприємство «Бурова Техніка» та ТОВ «Ромірет» на розробку проєктно-кошторисної документації з спорудження свердловин на Анастасівському та Бугруватівському родовищах за 2,8 млн грн (з ПДВ).