2011-09-30

НАК «Нафтогаз України» та компанія «Halliburton Ukraine» підписали Угоду про співробітництво

29 вересня 2011 року представники Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» та провідної американської нафтогазової компанії «Halliburton Ukraine» підписали Угоду щодо супроводу, моніторингу, сервісного обслуговування, спорудження та експлуатації свердловин на нафту і газ.

Угода передбачає можливе співробітництво щодо введення в експлуатацію самопідйомної бурової установки «Петро Годованець»: постачання обладнання, навчання персоналу, надання послуг, пов’язаних з будівництвом свердловин та управління проектом буріння.

На даний час з компанією «Нalliburton Ukraine» вже укладено Угоду про конфіденційність (від 5 квітня 2011 року) та Угоду про співробітництво (від 6 червня 2011 року).

Довідково: “Halliburton” – провідна американська компанія, світовий лідер з надання сервісних послуг для нафтогазової промисловості. Компанія працює більш ніж в 80 країнах світу на всіх континентах та здійснює повний цикл операцій протягом всього періоду експлуатації родовищ (виявлення вуглеводнів, обробка геологічних даних, буріння, оцінка геологічної структури, будівництво свердловин та оптимізація видобутку).

Компанія є визнаним лідером у сфері виробництва та продажу обладнання для буріння нафтогазових родовищ, сервісного обслуговування трубопроводів, резервуарних парків, розробки програмних продуктів у сфері високих технологій для нафтогазової галузі. Компанія також надає послуги з проектування та будівництва промислових об’єктів, спорудження морських бурових та видобувних платформ, нафто- та газопереробних заводів тощо.

Управління по зв’язках з громадськістю НАК «Нафтогаз України»