2021-01-27

Нафтогаз запускає конкурс для громад з призовим фондом 5 млн грн

"Нафтогаз" запускає конкурс грантів “Енергія розвитку”, який направлений на підтримку соціальних ініціатив громад. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Метою конкурсу є дати громадам знання та навички, які допоможуть їм розробляти та впроваджувати соціальні проєкти не тільки в межах конкурсу, але й в щоденній роботі. Представники громад отримають знання у сфері сталого розвитку, проєктного управління, фандрайзингу, фінансового менеджменту, фінансового планування та ін. Проєкти будуть направлені на забезпечення якості освіти, здорового способу  життя та розвитку інфраструктури громади.

У матеріалі відзначають, що конкурс дасть мотивацію громадам активізувати розв'язання своїх проблем. П’ятдесят громад-переможців отримають кожна до 100 тис. грн на реалізацію свого проєкту.

Конкурс триватиме весь 2021 рік. Впродовж весни представники громад отримають знання щодо підготовки та впровадження проєктів, а до кінця осені проєкти мають бути реалізовані.

Освітнім партнером конкурсу є Інститут партнерства та сталого розвитку, з яким був підписаний меморандум про співпрацю.

Подати заявку на участь зможуть 242 громади з 11 областей України, на території яких УкрГазВидобування (Група Нафтогаз) видобуває газ.

Детальніше за посиланням.