2021-04-22

IE Business School та Academy DTEK обговорили цифрове майбутyтнє людства

Про те, як отримати користь у світі безладу цифрових технологій говорили професор зі стратегії та управління змінами IE Business School Майло Джонсом і випускники програми «Енергія Знань» Academy DTEK.

Через пандемію процес цифровізації та автоматизації значно прискорився. Цей процес обидві сторони зустрічі назвали "глобальним".  

«Найближчі місяці ми будемо жити в запаморочливих змінах. Деяким існуючим трендам буде дано зворотний хід, деякі змінять траєкторію, деякі прискоряться, з'являться нові. Цифрове майбутнє – це симбіоз людини і штучного інтелекту. Симбіоз в даному випадку – це взаємодія між двома різними організмами, що живуть у безпосередній близькості, що йде на користь обом», – зазначив професор Майло Джонс.

Ректорка Academy DTEK Валерія Заболотна дала пораду керівникам: «Лідерам треба не залякувати і тиснути неминучістю цифрової трансформації, а постійно концентруватися на зниженні тертя між їхніми командами та цифровими можливостями».

«Зустрічі випускників трансформаційних довгострокових програм важливі як продовження філософії навчання впродовж всього життя, а також підтримання і переосмислення усього, що учасники отримують під час навчання, – підсумувала зустріч керівниця відділу розвитку талантів Academy DTEK Мар’яна Хомицька.