2021-07-06

Група компаній Smart Energy оголошує виробничі результати за 1 півріччя 2021 року

Загальний обсяг видобутку природного газу компаніями групи Smart Energy склав 199,0 млн м 3 , газового конденсату – 17,8 тис. т. Це на 0,2 % менше та 1,2 % більше відповідно за аналогічні показники минулого року.

Також, у 1 півріччі поточного року, Smart Energy виробила 5 058 т скрапленого пропан-бутану, що на 12,3 % більше за показник 1 півріччя 2020 року.

Середньодобовий видобуток газу залишається на рівні 1,1 млн м 3 /добу. Середньодобовий видобуток вуглеводнів по компаніях, 1 півріччя 2021 року. Про це свідчить пресреліз групи компаній Smart Energy. 

Наприкінці лютого Представництво «Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед» ввело в роботу розвідувальну свердловину №25 на Свиридівському родовищі (Полтавська обл.). Це дозволило наростити видобуток у Полтавському регіоні в звітний період.

У лютому на Свиридівському родовищі компанія також розпочала буріння розвідувальної свердловини №29, проєктна глибина якої складає 5 450 м. Наразі пробурено 5 250 м. Роботи йдуть з випередженням графіку, тож у випадку успішних випробувань нової свердловини її введення в роботу відбудеться вже наприкінці 3 кварталу 2021 року.

Активно готується до розробки Свистунківсько-Червонолуцького родовища компанія «Аркона Газ- Енергія». Завершуються додаткові пошуково-розвідувальні та проєктні роботи. Протягом 2-х місяців буде розпочато буріння свердловини № 4. В 4 кварталі тут також заплановано розпочати сейсморозвідувальні роботи 3D.

Триває підготовка до реконструкції тимчасової замірно-сепараційної установки (ТЗСУ), в рамках якої буде модернізовано обладнання та розширено ємкісний парк газового конденсату та пропан-бутану. Безпосередньо самі роботи розпочнуться в 4 кварталі поточного року.