2021-04-21

Держгеонадра реалізували спецдозвіл на родовище з покладами природного газу та конденсату

21 квітня Держгеонадра провели електронний аукціон з продажу спеціального дозволу на користування надрами Юліївського родовища (Золочівський блок), терміном на 20 років. Про це повідомляється на сайті Державної служби геології та надр України. Переможцем стала компанія УкрГазВидобування, яка запропонувала 120 670 612 гривень за родовище. Відзначається, що початкова вартість лоту складала 58 743 190 гривень.

На електронні торги було запропоновано ще три спеціальні дозволи на ділянки з покладами нафти, природного газу та конденсату з метою геологічного вивченнянафтогазоносних надр, у тому числі дослідно-промислової розробки, з подальшим видобуванням – Щербаківсько-Шкурупіївська площа в Полтавській області, Лючківсько-Березівська та Східно-Космацька площі в Івано-Франківській області. Торги по цих лотах не відбулися через відсутність бажаючих придбати ділянки.

Протягом трьох днів буде оголошено повторний аукціон з продажу спеціальних дозволів на користування надрами, які не були реалізовані сьогодні.