2017-03-23

Держгеонадра долучається до всесвітньої екологічної акції Година Землі

У суботу, 25 березня 2017 року о 20:30, люди по всьому світу вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність об’єднаних дій для збереження природи нашої планети.

Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, кампанія наголошує на необхідності щоденних дій кожної людини, спрямованих на збереження навколишнього середовища, раціонального використання природних ресурсів для подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою.

Державна служба геології та надр України візьме участь у всесвітній екологічній акції Година Землі та закликає українців долучитись до цього заходу шляхом символічного вимкнення світла на 60 хвилин 25 березня 2017 року о 20:30, а також сприяти поширенню цієї ініціативи через соціальні мережі.

Довідково:

«Година Землі» започаткована Всесвітнім фондом природи WWF в Сіднеї (Австралія) в 2007 році, коли 2,2 мільйони домівок та організацій вимкнули світло на одну годину. Уже через рік ця подія стала світовою екологічною ініціативою, до якої долучилися понад 100 мільйонів людей у 35 країнах світу.  
Україна у 2009 році вперше приєдналася до всесвітньої кампанії, цього року в черговий раз проведе масштабну всеукраїнську соціально-екологічну кампанію Година Землі, яка покликана привернути увагу до проблеми зміни клімату.