2020-09-03

De Beers і Orange Business розробили рішення по геозонуванню для безпечного видобутку алмазів на шельфі

Компанії De Beers Marine South Africa і Orange Business Services спільно розробили рішення для створення геозон, щоб підвищити безпеку морських підприємств з видобутку алмазів. 

Як повідомляє видання IoT Business News, нове рішення успішно випробувано на борту MV Mafuta, найбільшого в світі морського алмазодобувного судна, що належить компанії Debmarine Namibia. 

«Debmarine Namibia ставить перед собою досить ясну мету - «нульовий травматизм» на всіх наших підприємствах, і ми постійно шукаємо способи підвищення безпеки праці співробітників, особливо працюючих поблизу важкої техніки, необхідної для видобутку алмазів, - сказав менеджер судна MV Mafuta Герхардус Терон. - Первісна консультація по взаємодії і спільний семінар з командою Orange Business Services були дуже продуктивними і дозволили швидко виявити потенціал рішення в області інтернету речей для забезпечення безпеки персоналу на борту суден». 

Менеджер Orange Business Services по Південній Африці Кіт Метьюз сказав, що наступний етап буде спрямовано на вдосконалення інтерфейсу та можливостей збору даних, а також на тестування тригерної функції для відключення обладнання в разі порушення геозон членом екіпажу.