2019-12-23

Cadogan Petroleum отримала спецдозвіл на видобуток на Блажівському родовищі

20 грудня, дочірнє підприємство британської незалежної нафтогазової компанії Cadogan Petroleum «Юсенко Надра» отримала спецдозвіл на видобування на Блажівському родовищі, що у Львівській області, терміном на 20 років, повідомила прес-служба Компанії GEOnews.com.ua. Cadogan Petroleum сплатила ліцензійні внески і відновила свою виробничу діяльність на Львівщині.

Попередньо компанія завершила геологічне вивчення ділянки та повністю виконала ліцензійну програму робіт Монастирецької ліцензійної площі, в межах якого розташоване Блажівське родовище. 

«Ми вже відновили роботу на Блажівському родовищі та найближчим часом розраховуємо на отримання Бітлянського спецдозволу, дія якого завершується цього місяця – зазначив Андрій Білий,генеральний директор українського офісу Cadogan Petroleum. –  Україна, особливо Львівська область, має великий нафтогазоносний потенціал видобутку вуглеводів. Cadogan Petroleum завдяки застосовуванню найкращих сучасних практик виробництва, націлена збільшувати видобуток, проводити буріння нових свердловин та відновлювати старий фонд свердловин. Ми спостерігаємо позитивні зміни на законодавчому рівні, які сподіваємось покращать інвестиційний клімат України та геологічної галузі зокрема». 

Зазначимо, що Cadogan Petroleum – компанія, яка є на 100% іноземним інвестором у нафтогазовій галузі в Україні. Компанія регулярно співфінансує та реалізовує різноманітні соціальні проекти для громад: проекти з енергозбереження та зменшення викидів, ремонту доріг та об’єктів інфраструктури, газифікації сіл, тощо.

Нагадаємо, що у жовтні компанія підписала Меморандуми про соціально-економічну підтримку селищ Львівської області, де вона веде свою діяльність, на 6 мільйонів 530 тисяч гривень. 

Довідка:

Cadogan Petroleum – британська незалежна нафтогазова компанія, що котирується на Лондонській фондовій біржі та працює в Україні з 2006 року. Компанія займається проведенням геологічної розвідки та експлуатації ліцензійних ділянок в Україні. Поточна виробнича діяльність компаній групи Cadogan зосереджена на двох ділянках передкарпатського прогину, що розташовані у Львівській області. 

Cadogan Petroleum — великий інвестор та роботодавець в регіоні, який співфінансує та реалізовує різноманітні соціальні проекти для громад, включаючи, але не обмежуючись проектами енергозбереження та зменшення викидів, ремонту доріг та об’єктів інфраструктури, газифікації сіл, тощо.