2024-03-21

26 березня відбудеться засідання багатосторонньої групи з імплементації ІПВГ

Міненерго повідомляє, що 26 березня 2024 року об 11  год., на платформі WEBEX відбудеться онлайн засідання багатосторонньої групи з імплементації ІПВГ (Багатостороння група ІПВГ), яку створено на виконання статті 8 Закону України «Про забезпечення прозорості у видобувних галузях» та відповідно до Положення про багатосторонню групу з імплементації ІПВГ (далі – Положення), затвердженого наказом Міненерго від 08.09.2020 № 580 (зі змінами внесеними наказом Міненерго від 27.07.2023 №228). 

До Порядку денного засідання включено питання: 

– про підготовку до валідації (оцінка процесу впровадження Україною вимог ІПВГ), яка  буде проведена  у 2024 році Міжнародним Секретаріатом ІПВГ.

–    звіт про виконання Робочого плану за 2023 рік і  Робочий план ІПВГ на 2024 рік.

–    про погодження Плану дій із забезпечення функціонування Електронної системи аналізу та подання звітності ІПВГ;

–    інші питання. 

Посилання на захід та документи будуть надіслані членам багатосторонньої групи ІПВГ та спостерігачам на електронні адреси. 

Для того, щоб взяти участь в засіданні у статусі спостерігача необхідно надіслати письмову заяву із зазначенням особи та організації чи інституцію, яку вона представляє та її контактні дані на адресу голови Багатосторонньої групи Гринчук Світлани Василівни – [email protected].