2021-07-21

Завершено 3D-сейсміку на Саджавській ділянці в межах Угнівської УРП

«Велл Ко» завершила 3D-сейсміку на Саджавській ділянці обсягом 39,2 кв км ефективної корисної площі, в межах Угнівської площі, яка була надана на умовах підписання угоди про розподіл продукції (УРП). Про це повідомляє ExPro. 

Виконання сейсморозвідувальних досліджень на зазначеній ділянці розпочали 4 червня 2021 року. Геофізичні роботи здійснювала компанія з орбіти групи «Західнадрасервіс» – ТОВ «Георозвідка» яка володіє необхідним сучасним обладнанням та штатом висококваліфікованих спеціалістів для проведення робіт. Дані, отримані в результаті цих робіт, уже обробляються фахівцями за допомогою новітніх технологій та сучасних комп'ютерних програм, і в подальшому будуть використані для підготовки перспективних об’єктів до буріння.

Тож на обробку отриманих сейсмічних даних та геологічну інтерпретацію відводиться ще 3 місяці, а буріння першої пошуково-розвідувальної свердловини на Саджавській ділянці заплановано через 4 місяці, глибиною 1600-1800м в залежності від даних інтерпретації, зазначили в компанії. Як повідомили у «Західнадрасервіс», на черзі для продовження геологорозвідувальних робіт в межах Угнівської прощі, а саме проведення 2D-сейсміки площею 107 кв км є Тершаківська (Угнівська 5) ділянка.