2020-10-21

Завершили комплекс планово-попереджувальних ремонтів на виробничих підприємствах Укргазвидобування (Дивізіон Нафта)

Солохівське відділення з переробки газу, технологічний цех стабілізації конденсату ‪«Базилівщина» та Шебелинське відділення з переробки газового конденсату та нафти відзвітували про успішне закінчення планово-попереджувальних ремонтів та готовність до роботи в осінньо-зимовий період.

Ремонтні роботи на підприємствах відбувалися поетапно у період з 14 вересня по 10 жовтня. За цей час було проведено комплекс робіт з поточного технічного обслуговування, ревізії та ремонту обладнання, очищення від відкладень тощо. Виконаний комплекс робіт дозволить підвищити якість технологічних процесів, оптимізувати витрати за рахунок використання енергоефективних технологій, а також наростити продуктивність роботи підприємств.

«Планово-попереджувальні ремонти – обов’язкова умова надійної безперебійної роботи обладнання, а ще - запорука безпечних умов праці для співробітників і мінімізація ризику виникнення аварійних зупинок, - коментує Сергій Федоренко, директор з комерційних питань Укргазвидобування (Дивізіон Нафта, Shebel). -  Наразі всі роботи завершені, підприємства працюють у звичному режимі, забезпечуючи заплановані обсяги виробництва».