2020-11-17

Видобуток сланцевої нафти в США впаде в грудні на 139 тис. б / д

Очікується, що видобуток нафти в США із сланцевих пластів у грудні скоротиться приблизно на 139 000 барелів на добу до приблизно 7,51 млн б / д, що є найнижчим рівнем з червня. Про це повідомляє Reuters з посиланням на щомісячний прогноз Адміністрації енергетичної інформації США.

Очікується скорочення випуску майже у всіх семи основних формаціях, за винятком регіону Хейнсвілль, де прогнозується, що видобуток залишатиметься в основному стабільним. Найбільше зниження очікується у Пермського басейні Техасу та Нью-Мексико, де виробництво, як очікується, скоротиться приблизно на 37 000 б / д, що є найбільшим зниженням з травня 2020 року, до 4,3 мільйона б / д, свідчать дані.

Прогнозується, що друге за величиною падіння буде в Баккені, де, як очікується, обсяги виробництва скорочуватимуться вже третій місяць поспіль, приблизно на 32 500 б / д.

Очікується, що загальний видобуток сланцю скорочуватиметься третій місяць поспіль. 

Проте минулого тижня кількість американських нафтових вишок зросла на 10, що є найвищим показником з травня.

Також очікується, що видобуток природного газу впаде до найнижчого рівня з червня - 81,5 млрд кубічних футів на день, зменшившись на 0,7 млрд куб. футів.

Найбільше падіння було прогнозовано в регіоні Анадарко, де виробництво, як очікується, впаде на 0,14 млрд куб. футів. Очікується, що у грудні виробництво скоротиться у всіх 7 регіонах.

EIA заявила, що у жовтні виробники пробурили 316 свердловин і завершили 402 свердловини у найбільших сланцевих басейнах. Це призвело до того, що загальна кількість пробурених, але незавершених свердловин (DUC) знизилася, це третє поспіль щомісячне зниження і найнижче зниження з грудня 2018 року.