2024-06-14

«Укрнафта» взяла участь в EAGE 2024

В Осло з 10 по 13 червня пройшла щорічна європейська виставка з нафтогазовидобутку EAGE 2024. За інформацією "Укрнафти", компанія вперше у своїй історії представила цьому заході свій стенд. Це один із найбільших багатопрофільних геонаукових заходів у Європі, що включає конференцію, виставку, семінари та інші профільні активності щодо видобутку нафти та газу, а також новітні зелені технології для нафтовидобувної галузі.

Команда «Укрнафти» провела серію двосторонніх зустрічей з виробниками обладнання та постачальниками послуг з геохімії, гідрогеофізики, аналізу нафтових систем і резервуарів, декарбонізації, енергетичного «зеленого» переходу тощо. «Укрнафта» презентувала європейській спільноті проєкт щодо вловлювання та зберігання вуглецю (Carbon Capture and Storage), що є критичним аспектом для досягнення кліматичних цілей та зменшення викидів парникових газів. Також працювали з компаніями-стратегами щодо партнерських проектів з нарощування видобутку вуглеводнів: Chevron, Equinor, ExxonMobil, Eni, Inova, Sercel, SLB, Halliburton, Geopartner Landinspektører A/S та багатьма іншими. Це дозволило компанії зміцнити наявні зв'язки та створити нові можливості для співпраці в майбутньому.

Участь «Укрнафти» у EAGE-2024 стала важливим кроком для налагодження зв'язків з міжнародною нафтогазовою спільнотою, обміну досвідом та встановлення нових партнерств.