2017-06-09

Укргазвидобування підсилює управлінську команду Укрбургазу

Технічним директором найбільшого бурового підприємства України – Укрбургазу, призначено канадійця Брюса Вессера, який має більше ніж 30 років досвіду у нафтогазовій галузі.

Як зазначає сам Брюс Вессер, він канадський бурильник у другому поколінні – його батько  працював на бурових установках ще у 1950-х роках.
За свою трудову діяльність Брюс Вессер встиг попрацювати у British Petroleum, CUB ENERGY INC., KULCZYK OIL VENTURES, низці канадських компаній, та був власником консалтингової компанії.

«Зараз в Укрбургазі відбувається процес модернізації, впроваджують нові технології, завдяки чому ми плануємо значно збільшити обсяги робіт та покращити їхню якість», – зазначає пан Вессер.

Але, на думку Вессера, цього неможливо досягти без належної підготовки працівників.

«Одним зі своїх ключових завдань я вбачаю навчання персоналу Укрбургазу західним стандартам праці та управління. Наразі ми розробляємо матрицю знань, якими повинні володіти наші фахівці», – підкреслив Вессер.

Довідково
ПАТ «Укргазвидобування» у 2017 році планує збільшити обсяги буріння до 320 тис. м – на 60%, порівняно з 2016 роком. До 2020 року Товариство планує закупити близько 30 нових бурових установок різної потужності. Варто зазначити, що наприкінці травня 2017 року ПАТ «Укргазвидобування» за результатами двоступеневих торгів з редукціоном визначило постачальником п’яти бурових установок вантажопідйомністю 450 т компанію Bentec GmbH Drilling & Oilfield Systems.