2009-11-27

Україна. Програма підвищення енергоефективності у галузі «Геологія і розвідка надр» Мінприроди на 2010-2014 рр.

Програма підвищення енергоефективності у галузі «Геологія і розвідка надр» Міністерства охорони навколишнього природного середовища на 2010 ? 2014 роки розроблена Державної геологічної служби Мінприроди на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 17.12.2008 № 1967-р «Про про-грами підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів» та відповідного доручення Мінприроди.

У Програмі наведена характеристика галузі «Геологія і розвідка надр» стосовно стану енергоспоживання, рівня енергоємності геологорозвідувальних робіт, а також наведені заходи щодо зменшення споживання енергоресурсів для того, щоб досягти зменшення енергоємності ВВП галузі.

Програма буде реалізовуватися геологічними підприємствами и і органі-заціями галузі з тим, щоб забезпечити скорочення енергоємності виконуваних робіт, як мінімум, на 25%.

Програма погоджена Національним агентством України з питань забез-печення ефективного використання енергетичних ресурсів і затверджена наказом Мінприроди.

Державна геологічна служба України